”Jag heter Lovisa, är 17 år gammal och bor i Norrtälje. Min stora passion är Crossfit. Jag är inte rädd för att sätta höga mål och tränar och tävlar för att bli bland de bästa i världen inom sporten. Kärleken till träning och tävlingsinstinkt har alltid följt med mig, då jag innan Crossfiten både tränade och tävlade i truppgymnastik. När jag inte går i skolan eller tränar själv håller jag gruppass för andra medlemmar i vår klubb. Crossfiten är för mig ett sammanhang där män och kvinnor deltar på samma villkor, och en fristad från samhällets snäva normer kring manlighet och kvinnlighet. Genom min satsning hoppas jag kunna visa andra, framförallt unga tjejer, att det är coolt att vara stark. För mig är det viktigt att vara omgiven av personer med liknande värderingar, och därför är jag otroligt glad och stolt att ha Rely IT som sponsor.”

För oss på Rely är det viktigt att stötta och lyfta fram unga, lokala och driftiga personer som fungerar som förebilder för andra unga vuxna. Vi följer nu Lovisa med spänning i hennes framgångar. Heja dig Lovisa!

Vill du också följa Lovisa så gör du det på hennes Instagram: lovisa.cf