”Jag heter Mikaela Emilsson och läser min sista termin på kandidatprogrammet affärssystem och tjänstedesign på Stockholms universitet. Under utbildningens gång har vi lärt oss olika delar inom IT, allt från grunderna inom data- och systemvetenskap, till programmering , design och arkitektur av affärssystem.

Eftersom jag är bosatt i Norrtälje ville jag försöka hitta en praktikplats någonstans i Roslagen. Jag hade hört gott om Rely IT och valet blev då enkelt för mig att höra av mig till dom för att fråga om en eventuell praktikplats. Johnny, som jag hade mitt första möte med, gav mig ett bra intryck av företaget och jag kände mig välkommen direkt. Nu är jag inne på min andra praktikvecka och jag trivs jättebra. Min handledare Anneli är otroligt snäll och ser till att jag får vara med på allt, vilket jag tycker är väldigt roligt.

På bara den här korta tiden tillsammans med Anneli som projektledare känns det redan nu som ett kul och spännande jobb. Jag får en känsla av att man är en mellanhand mellan kunden, tekniker och utvecklare vilket känns intressant och något som jag gärna vill testa på att göra i framtiden.”

Vi på Rely IT är alltid intresserade av att ta emot praktikanter inom adekvata områden och gör detta löpande i mån av tillgänglig handledartid. Hör gärna av dig till oss på info@relyit.se och märk mailet med ”Ansökan om praktikplats”.