p

Driftstörningar

Just nu har Telia problem med vår telefonväxel, vilket innebär att vi inte kan ta emot telefonsamtal. Vänligen kontakta vår Helpdesk via mail.

Vad kan vi göra för dig?

Vi kan erbjuda stöd för bättre och smartare affärer!

Våra Tjänster

Stöd för bättre och smartare affärer

Rely IT hjälper dig och ditt företag med hela eller delar av ert IT-behov. Trygga, lönsamma och lättanvända IT-lösningar som stärker din affärsverksamhet är vår specialitet. Med vårt speciella arbetssätt, Relymetoden, kan vi snabbt hjälpa dig att komma fram till en lösning som ni kan börja använda direkt. En lösning med flexibilitet för påbyggnad, vidareutveckling och uppdatering. Använd våra tjänster så löser du snabbt många problem – och får tid över att tjäna pengar på det du själv är allra bäst på: din egen kärnverksamhet.

IT INFRASTRUKTUR & DRIFT

Trygga, lönsamma och lättanvända IT-lösningar som stärker din affärsverksamhet är vår specialitet.

Management & projektledning

Att utreda möjligheter till effektivisering och behov av verksamhetsförändringar är vanliga uppdrag för Rely IT.

Business Intelligence

Rely IT erbjuder branschens ledande verktyg för visualisering, utforskning, analys och rapportering.

Programmering & utveckling

Vi på Rely IT håller oss ständigt uppdaterade kring utvecklingen i IT-branschen och arbetar gärna med nya tekniker.

Lösningen är Online Desktop

Tjänsten Online Desktop tillhandahåller funktionen fjärrskrivbord vilket innebär ett Windowsskrivbord, som ger tillgång till fillager, skrivare samt utgör plattformen för applikation och tilläggstjänster. Tjänsten utgörs av teknisk drift, underhåll och administration av användarprofiler, skrivare och systemprogramvara.

Alla användare med tillgång till Online Desktop tilldelas en egen användaridentitet med en tillhörande användarprofil som styr användarens rättigheter. Tjänsten ger användaren åtkomst till de applikationer, filer, dokument, skrivare och system som hen har behörighet till.

Våra Produkter

Konsten att förenkla din vardag

Det finns en gemensam nämnare bakom alla våra produkter. De ska förenkla och förbättra för dig som användare. Var och en av dem är utvecklade i nära samarbete med tänkt slutanvändare för att säkerställa att verktygen i produkten är relevanta och förankrade i verkligheten. Det vill säga; att de gör vardagen och ditt arbete lite lättare. Det är så vi tänker på Rely IT. Det ska vara användarvänliga produkter som gör skillnad för dig.

BESLUTSSTÖDSBANKEN

Appen som ger dig ekonomisk översikt på försäljningen för olika avdelningar i realtid.

Hitta din vara

Appen som hjälper dina kunder att hitta det de söker i butiken.

Butiksrondering

Se din butik ur kundens perspektiv. Med Butiksronderingsappen får du en butik i toppskick.

Konferensappen

Samla all information till dina gäster i Konferensappen – snabbt, smidigt och enkelt.

Helpdesk

Vår helpdesk har öppet alla vardagar kl 08:00-17:00. För att få tillgång till vår helpdesk – eller om du har andra frågor – kontakta oss på tel 0176-65 52 90 eller maila helpdesk@relyit.se

Windows Fjärrsupport

Apple Fjärrsupport