Vi söker dig med inriktning mot molntjänster och säkerhet och har kunden i fokus.
Du ska vara van att arbeta med systemdrift, molntjänster och ha ett genuint intresse för utveckling och ny teknik.
Du är företagets ansikte utåt och arbetar för att underlätta vardagen för våra kunder.

Vem är du
Vi söker dig med en djup förståelse för molntekniker och med erfarenhet av att hjälpa kunder att utveckla sin IT-plattform mot molntjänster. Du är van att leda djupa diskussioner runt såväl teknisk arkitektur som programteknisk design med molntjänster som driftplattform.
Detta är en teknisk roll, där du kommer att vara ansvarig för utveckling av lösningar till både befintliga och nya kunder. I rollen ingår att vara kundens rådgivare och hjälpa kunderna med transformation till molntjänster såväl i teorin som i praktiken.
Du kommer att arbeta i Norrtälje med omnejd men även internationellt arbete kan förekomma beroende på uppdragets karaktär.
I vårt teknikerteam arbetar vi ofta tillsammans i projekt men även löpande individuellt, vilket ställer höga krav på din förmåga att agera självmant och ta egna beslut. Du kommer att arbeta nära våra kunder och säkerställa kundernas behov samtidigt som du kontinuerligt arbetar med förbättring, utveckling och ny teknik.
Du kommer tillsammans med dina kollegor ha en tät dialog med de kunder ni ansvarar för.

För att lyckas i rollen krävs det att du är genuint tekniskt intresserad, har en god social förmåga, vågar ta för dig, är pedagogisk då du ska kunna förklara olika tekniker för kunder och tycka det är roligt med merförsäljning och kunna vända teknik till affärsnytta.

Utbildning
Vi ser gärna att du har studerat på högskola med inriktning mot IT, nätverk, drifttjänster eller har erfarenhet som kompletterar en utbildning.
Har du mycket goda kunskaper inom server- och applikationsdrift (Windows och/eller Linux), virtualisering, databaser, lagring och nätverk passar du bra in hos oss. Har du dessutom kunskaper inom moln och molnarkitektur är det ett stort plus.

Om Rely
Rely IT är mer än ett vanligt IT-bolag. Vi är socialt gäng som gillar att ha kul.
Temadagar följs i möjligaste mån, tävlingar uppskattas i alla dess former och det årliga julbaket tillhör numera traditionen. Löpning, cykling, simning eller orientering är ofta ett samtalsämne och utövas gärna på veckans friskvårdstimme. Ordvitsar och skämt i allmänhet står högt i kurs och det är sällan tyst runt fikabordet. Har du rätt kompetens och vill bli en av oss?