LIA-praktik på Rely IT?

LIA, lärande i arbete, utgör en fantastisk möjlighet för studenter att förvärva praktisk erfarenhet inom sitt utbildningsområde. Det ger dem chansen att utforska yrkesrollen i verkligheten och tillämpa sina teoretiska kunskaper. För oss på Rely IT är det en självklarhet att öppna våra dörrar för LIA-studenter. Varför? Jo, för att vi tror på att investera i framtiden genom att hjälpa kommande yrkesverksamma att säkerställa att de är väl rustade för arbetslivet. Men LIA handlar inte bara om att ge studenter erfarenhet, det handlar också om att bygga relationer. Under LIA-perioden får man möjlighet att knyta kontakter med våra erfarna teammedlemmar och andra yrkesverksamma inom branschen. Detta skapar möjligheter för framtida samarbeten och nätverkande som kan vara ovärderliga.

Så, om du studerar inom IT-området och planerar en LIA-praktik, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att vara en del av din utbildningsresa och hjälpa dig att forma din framtid inom IT-branschen.

Och förresten, vi släpper inte iväg alla "LIOR" som kommer till oss. Några får lov att stanna kvar och jobba hos oss på Rely IT😊

Fler artiklar

epost

Skydda din e-post med SEFOS!

Behöver din organisation skicka känslig information digitalt? Med SEFOS kan du enkelt och...
Copilot

Har du hört talas om Copilot?

Om inte, läs mer här! Microsoft 365 Copilot är din nya AI-assistent för att arbeta smar...
Cyberhot_Rely_IT_TV4_3

Cyberhot

Med en ökande frekvens och intensitet utgör cyberhoten och angreppen en större utmaning ...
Rely IT IT-säkerhet

Cybersäkerhetshot och IT-attacker

Vi genomgår en period av allvarliga och riktade attacker mot svenska företag. I IT-värld...

  Kontakta direkt

  Ställ din fråga här så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Tack!

  Vi återkommer till dig inom kort.

  Hälsningar

  Team Rely IT