Site icon Rely IT

Rely IT + En Svensk Klassiker = Sant!

Rely IT En Svensk Klassiker web

Vi är stolta att meddela att fyra av våra engagerade teammedlemmar på Rely IT i år ska genomföra En Svensk Klassiker! 🇸🇪💪

På Rely IT prioriterar vi hälsa och välmående hos våra teammedlemmar, och vad vore ett bättre sätt att kickstarta det nya året än att omfamna nya utmaningar och sätta ambitiösa mål? Detta inte bara överensstämmer med vårt åtagande att främja en hälsosam arbetskultur utan uppmuntrar också vårt team att utmana sina gränser och nå personliga milstolpar.

En Svensk Klassiker, känt för sina krävande evenemang inom skidåkning, simning, cykling och löpning, symboliserar uthållighet, envishet och strävan efter excellens – värden som vi identifierar oss med på Rely IT. På samma sätt som vi strävar efter excellens inom IT-lösningar och säkerhet, tillämpar vårt team nu den dedikationen för att erövra En Svensk Klassiker 2024.

Stort lycka till med er utmaning David, David, Janne och Håkan!

Har du satt några mål för 2024? Oavsett om det är personliga träningsmål eller att förbättra era IT-säkerhetsrutiner, hejar vi på det första och kan hjälpa dig att genomföra det andra.

Våra tjänster och lösningar

Exit mobile version