Vi vill bli fler på Rely IT så att vi kan ta oss an ännu fler roliga projekt. Är du den vi söker?

Efterfrågade kompetenser:

För att lyckas i rollen som senior infrastrukturtekniker hos oss tror vi att du har relevant IT-utbildning och minst 5 års erfarenhet av arbete med renodlad serverdrift i större, komplexa Microsoft-miljöer/ Linuxmiljöer samt erfarenhet av att arbeta nära kunder. Vi tror att du har goda kunskaper och en vilja att utvecklas inom de flesta av följande områden:

  • Windows- och Linuxservrar
  • AD och GPO
  • Microsoft 365 och Azure
  • Exchange
  • MSSQL
  • RDS och/eller Citrix
  • PowerShell
  • Nätverk/Brandväggar
  • Backup i form av Veeam och N-able

Vidare har du erfarenhet av att arbeta i team och gillar att arbeta med slutkundens bästa i fokus. Du har goda kunskaper i engelska och svenska såväl i tal som skrift och lätt för att uttrycka dig.

Som person:

Du är trygg i ditt yrke och har en bred och god produktkännedom inom IT-infrastruktur, serverdrift och klient, virtualiserade miljöer, nätverk, säkerhet, brandväggar, övervakning, molntjänster, databaser, DNS, backup, lagring och automatisering.

IT-miljön är komplex och innefattar både egenutvecklade och externa system. Du bör därför ha lätt för att sätta dig in i nya rutiner, processer och produkter.
Som person är du villig att dela med dig av dina kunskaper. Du är även samarbetsvillig, driven och självgående. Du förväntas ha förmågan att se helheten och vara intresserad av problemlösning. Vidare är du ansvarstagande och har förmågan att diskutera och föreslå nya lösningar för kund.

Vi lägger stor vikt vid ditt personliga intresse för nya tekniker och ditt engagemang.

Arbetsuppgifter:
Som infrastrukturtekniker kommer du att drifta, dokumentera och förbättra servrarna samt ha hand om beredskap. Du kommer samtidigt kontinuerligt arbeta med förbättringar, utveckling och ny teknik. Dina närmaste kollegor är en grupp om fem personer med hög kompetens.

Du kommer ha kundkontakt såväl på distans som på plats hos kund. Du kommer att ha eget kundansvar och arbeta nära våra kunder och säkerställa att vår leverans uppfyller deras behov och överenskomna nivåer. I återkommande drift- och uppföljningsmöten stämmer du av leverans och kundnöjdhet. Du går igenom och föreslår uppgraderingar och förändringar i kundernas miljöer vilka du sedan ansvarar för och driver vidare i projektform. Du ansvarar även för att löpande dokumentera dina kunders miljöer. Våra kunder är en mix av både mindre och större företag med vitt skilda behov.

Ansökan:

Skicka in din ansökan till info@relyit.se märkt ”Senior infrastrukturtekniker” snarast.

Vi ser fram emot den!