INFRASTRUKTUR & DRIFT

Har du bra koll på din IT-miljö, eller skulle du önska att du hade det?!
Läs om vår senaste driftkund

Anlita oss till att vara din IT-avdelning

Har du bättre saker för dig än att tänka på IT-drift och infrastruktur eller behöver du bara lite support på vägen? Låt oss stötta dig!

Oavsett hur din systemarkitektur ser ut eller vilka applikationer du har, tar vi fullt ansvar och säkerställer att den IT-miljö vi levererar till dig är uppdaterad och säker. Varje dag, året runt.

I nära samarbete med dig tar våra erfarna experter fram en lösning som passar din verksamhets behov, idag och imorgon.

Vi erbjuder del- eller helhetslösningar där vi kan ansvara för utvärdering inför inköp av nya hård- och mjukvaror, installation, olika wifi-funktioner, underhåll och reparation av datorer samt kringutrustning, Antivirus, brandväggar och säkerhetskopiering.

Service på plats hos dig – eller på distans, du väljer det som passar din verksamhet bäst. Vi finns här för dig när du behöver oss.

Behöver du support?
senior infrastrukturtekniker

Molnmigrering

Fler och fler tjänster flyttar till molnet. Det är flexibelt och möjligheterna är oändliga!

Microsoft Azure är en samling molntjänster som erbjuder ett flertal olika tjänster i form av servrar, fillagring/återställning, databaser, analyser, e-post, identitets- och åtkomsthantering, utveckling, användarhantering, backup och säkerhet. Det är tjänster som du använder och betalar för efter just dina behov.

Vi på Rely IT är Microsoft partner och hjälper gärna ditt företag att migrera till Microsoft Azure. Vi ser till att övergången går smidigt och har minimal påverkan på er verksamhet.

  Kontakta direkt

  Ställ din fråga här så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Tack!

  Vi återkommer till dig inom kort.

  Hälsningar

  Team Rely IT