Referenser

I en värld där alla jäktar hit och dit måste vi ibland stanna upp och reflektera över vad vi åstadkommit. Den här sidan är till för det. Vi är stolta över dessa slutförda projekt och de goda relationerna vi har till våra kunder. Varmt tack för ert förtroende!

Vad säger kunderna om oss?

Här är ett fåtal referenser från några av våra nöjda kunder.

Vi skulle kunna skryta lite till men vi håller på det. Vi berättar gärna mer om du vill om hur vi kan göra dig till en nöjd kund!

Kontakt

Biljettsystem till Ekeröleden

Ekeröleden är en färjelinje på Östra Mälaren mellan Slagsta i Botkyrka kommun och Jungfrusund på Ekerö.  Ekeröleden innebär en genväg mellan sydvästra Stockholmsregionen, Ekerö och Västerort i Stockholm. Fordonsförare kan mot avgift ta färjan och därmed spara omkring 30 kilometer jämfört med landsvägen via E4/E20, Drottningholmsvägen och Ekerövägen. Trafikverket Färjerederiet önskade att få ett nytt biljettsystem för linjen baserat på den senaste tekniken.  
Läs mer om projektet

GDPR Consulting on Site

Norrbil är ett av Roslagens största bilvaruhus och är auktoriserade återförsäljare av Volkswagen, Audi, Skoda och VW Transportbilar. Bolaget omsätter ca 500 miljoner, har 55 anställda och säljer drygt 2300 bilar per år. Uppdraget var att kartlägga bolagets personuppgiftsbehandlingar, dokumentera samt utbilda personal.
Läs mer om projektet

Beslutsstöd till ICA-handlarna

ICA-konceptet bygger på en idé om att kombinera det bästa av två världar – lokalt entreprenörskap och stordriftsfördelar. ICA-idéns främsta styrka är det lokala entreprenörskapet med fria handlare som känner sin lokala marknad och har ett starkt lokalt samhällsengagemang.
ICA-handlarnas Förbund (handlarnas medlemsorganisation) ville skapa ett verktyg för sina handlare som stödjer och främjar en positiv utveckling både vad det gäller lönsamhet, konkurrenskraft samt högt kundförtroende.
Läs mer om projektet

  Kontakta direkt

  Ställ din fråga här så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Tack!

  Vi återkommer till dig inom kort.

  Hälsningar

  Team Rely IT