Karriär på Rely IT - Hos oss är alla välkomna. Vår styrka är våra olikheter, erfarenheter och perspektiv. Vi är ett glatt gäng som vill välkomna dig till oss. Hos oss kan du vara dig själv! 

Gillar du vad du ser? Vi är alltid på jakt efter drivna och kompetenta personer som vill vara med och bygga vidare på vårt vinnande team. Vill du bli en av oss?

Sökes: Senior infrastructure engineer

Nu söker vi en Senior infrastrukturtekniker som vill jobba i vårt glada gäng. Vi vill bli fler på Rely IT så att vi kan ta oss an ännu fler roliga projekt. Är du den vi söker?

Efterfrågade kompetenser:

För att lyckas i rollen som senior infrastrukturtekniker hos oss tror vi att du har relevant IT-utbildning och helst 5 års erfarenhet av arbete med renodlad serverdrift i större, komplexa Microsoft-miljöer/ Linuxmiljöer samt erfarenhet av att arbeta nära kunder. Vi tror att du har goda kunskaper och en vilja att utvecklas inom de flesta av följande områden:

 • Windows- och Linuxservrar
 • AD och GPO
 • Microsoft 365 och Azure
 • Exchange MSSQL
 • RDS och/eller Citrix PowerShell
 • Nätverk/Brandväggar
 • Backup i form av Veeam och N-able

Vidare har du erfarenhet av att arbeta i team och gillar att arbeta med slutkundens bästa i fokus. Du har goda kunskaper i engelska och svenska såväl i tal som skrift och lätt för att uttrycka dig.

Som person:

Du är trygg i ditt yrke och har en bred och god produktkännedom inom IT-infrastruktur, serverdrift och klient, virtualiserade miljöer, nätverk, säkerhet, brandväggar, övervakning, molntjänster, databaser, DNS, backup, lagring och automatisering. IT-miljön är komplex och innefattar både egenutvecklade och externa system. Du bör därför ha lätt för att sätta dig in i nya rutiner, processer och produkter. Du är samarbetsvillig, delar med dig av dina kunskaper, driven och självgående. Du förväntas ha förmågan att se helheten och vara intresserad av problemlösning. Vidare är du ansvarstagande och har förmågan att diskutera och föreslå nya lösningar för kund. Vi lägger stor vikt vid ditt personliga intresse för nya tekniker och ditt engagemang.

Arbetsuppgifter som tekniker:

Som infrastrukturtekniker kommer du att drifta, dokumentera och förbättra servrarna samt ha hand om beredskap. Du kommer samtidigt kontinuerligt arbeta med förbättringar, utveckling och ny teknik. Dina närmaste kollegor är en grupp om fem personer med hög kompetens. Du kommer ha kundkontakt såväl på distans som på plats hos kund. Du kommer att ha eget kundansvar och arbeta nära våra kunder och säkerställa att vår leverans uppfyller deras behov och överenskomna nivåer. I återkommande drift- och uppföljningsmöten stämmer du av leverans och kundnöjdhet. Du går igenom och föreslår uppgraderingar och förändringar i kundernas miljöer vilka du sedan ansvarar för och driver vidare i projektform. Du ansvarar även för att löpande dokumentera dina kunders miljöer. Våra kunder är en mix av både mindre och större företag med vitt skilda behov.

Vi är en hybrid arbetsplats.

Vi ser framemot din ansökan!

Sökes: duktig programmerare

Vi vill bli fler på Rely IT så att vi kan ta oss an ännu fler roliga projekt. Är du den vi söker?

Efterfrågade kompetenser:

Vi söker dig som har en akademisk IT-utbildning inom programmering och som gärna har arbetslivserfarenhet inom programmering då vi förväntar oss att du har förmågan att komma in och vara produktiv på en gång.

Vi ser att du har erfarenhet av och kan arbeta i Java, .NET, SQL, Javascript Frameworks (t.ex. Angular) och med systemdesign. Du rör dig vant i Git och Linux.

Vidare har du erfarenhet av att arbeta i team och gillar att arbeta med slutkundens bästa i fokus.

Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift och lätt för att uttrycka dig.

Som person:

 • Du förväntas ha förmågan att se helheten och vara intresserad av problemlösning och plattformsutveckling.
 • Du är självgående och har förmågan att fatta nödvändiga beslut för att driva ditt arbete framåt.
 • Du arbetar metodiskt och har lätt för att anpassa dig till nya situationer och arbetsuppgifter.
 • Vidare är du ansvarstagande, strukturerad och har förmågan att självständigt sätta upp tidsplan för hur ditt arbete ska fortskrida.
 • Vi lägger stor vikt vid ditt personliga intresse för programmering, nya tekniker och ditt engagemang.
 • Har du en analytisk förmåga och matematisk läggning är det meriterande.
 • Det är även viktigt att du har god samarbetsförmåga.

Arbetsuppgifter:

Som systemutvecklare/programmerare kommer du att arbeta med företagets kunder och hjälpa dem att bygga säkra och effektiva lösningar. Du kommer ingå i ett team med fem andra erfarna programmeringskollegor. Våra kunder är större företag med behov av informationsförsörjning, integrationer och utveckling av nya eller redan befintliga system.

Läs mer om det vi erbjuder kunderna här.

Om Rely IT:

Rely IT är ett svenskt IT-konsultföretag grundat 2009 som hjälper företag med hela eller delar av deras IT-behov. Uppdragen utförs idag av 19 medarbetare i företagets egna lokaler som är centralt belägna i Norrtälje.

Företaget levererar trygga produkter med bästa beredskap inför framtiden genom systemlösningar byggda på erkänt stabila tekniska plattformar och standarder. Flexibilitet, snabbhet och engagemang är tre av företagets viktigaste ledord i relationen med kunder.

Vi är ett glatt gäng med låg personalomsättning som välkomnar dig precis som du är. Vi är en inkluderande arbetsplats som hjälps åt och stöttar varandra. Vi skrattar och har roligt på jobbet – jobbet ska vara roligt att gå till. Vår personal är viktig för oss och vi vill att du ska trivas!

Vi är en hybrid arbetsplats. Kontoret finns i centrala Norrtälje.

Vi ser framemot din ansökan!

Driven IT-drifttekniker!

Vi letar efter en driven och serviceminded IT-drifttekniker

Nu söker vi en Drifttekniker som vill jobba i vårt glada gäng. Vi vill bli fler på Rely IT så att vi kan ta oss an ännu fler roliga projekt. Är du den vi söker?

Efterfrågade kompetenser:

För att lyckas i rollen som Drifttekniker hos oss tror vi att du har relevant IT-utbildning och helst några års erfarenhet av arbete med renodlad IT-support. Som IT-tekniker ansvarar du för att säkerställa den dagliga driften och hjälper kunder med sina IT-utmaningar både över telefon och hos kund. Ärendehantering, inkluderat felsök, hör till din vardag och du möter ett brett spektrum av händelser. Vi tror att du har goda kunskaper och en vilja att utvecklas inom de flesta av följande områden:

 • Firstline support
 • Azure
 • M365
 • Felsökning av datorer, tillbehör och annan IT-relaterad hårdvara
 • Mac/Windows/Linux support
 • Kundbemötande
 • Erfarenhet av nätverk samt installation av t.ex switchar och AP är meriterande

Vidare har du erfarenhet av att arbeta i team och gillar att arbeta med slutkundens bästa i fokus. Du har goda kunskaper i engelska och svenska såväl i tal som skrift och lätt för att uttrycka dig.

Som person:

Du är trygg i ditt yrke och har en nyfikenhet för IT-infrastruktur, serverdrift och klient, virtualiserade miljöer, nätverk, säkerhet, brandväggar, övervakning, molntjänster, databaser, DNS, backup, lagring och automatisering. Du bör därför ha lätt för att sätta dig in i nya rutiner, processer och produkter. Du är samarbetsvillig, delar med dig av dina kunskaper, driven och självgående. Du förväntas ha förmågan att se helheten och vara intresserad av problemlösning. Vi lägger stor vikt vid ditt personliga intresse för nya tekniker och ditt engagemang.

Vi är en hybrid arbetsplats.

Vi ser framemot din ansökan!

Student eller bara generellt intresserad av oss?

Hör av dig!

Vi vill alltid komma i kontakt med talanger inom IT.

Om du har behov av praktik eller är intresserad av en roll som inte är ute just nu, hör av dig! Vi håller gärna kontakten!

  Kontakta direkt

  Skicka in dina detaljer nedan så hör vi av oss.

   Kontakta direkt

   Ställ din fråga här så kontaktar vi dig så snart vi kan.

   Tack!

   Tack för din ansökan. Vi hör av oss till dig inom kort.

   Hälsningar

   Team Rely IT

   Tack!

   Vi återkommer till dig inom kort.

   Hälsningar

   Team Rely IT