Vi har det ni behöver i er verksamhet!

Stöd för bättre och smartare affärer. Vi hjälper dig och ditt företag med ert IT-behov. Lösningar med flexibilitet för påbyggnad, vidareutveckling och uppdatering. Använd våra tjänster och få tid över att tjäna pengar på det du själv är allra bäst på - Din kärnverksamhet.
Tjänster & lösningar för din verksamhet

Vi sätter oss in i ert behov

Vi förstår att olika företag har olika behov. Fågel, fisk eller mittemellan, det spelar inte oss någon roll. Vi har erfarenhet att hjälpa alla olika storlekar av företag och vi anpassar oss efter er.

Läs mer om vad våra kunder tycker om våra tjänster. Det alla har gemensamt är fokuset på kärnverksamheten och lönsamheten. Låt oss sköta de tekniska så ni får tid för annat!

Referenser

Beslutsstöd till ICA-handlarna

ICA-konceptet bygger på en idé om att kombinera det bästa av två världar – lokalt entreprenörskap och stordriftsfördelar. ICA-idéns främsta styrka är det lokala entreprenörskapet med fria handlare som känner sin lokala marknad och har ett starkt lokalt samhällsengagemang.
ICA-handlarnas Förbund (handlarnas medlemsorganisation) ville skapa ett verktyg för sina handlare som stödjer och främjar en positiv utveckling både vad det gäller lönsamhet, konkurrenskraft samt högt kundförtroende.
Läs mer om projektet

Vanliga funderingar

Hur många enheter kan jag installera Office på?

Med Microsoft 365, kan du installera och logga in på Office på 5 PCs eller Macs, 5 tablets, och 5 telefoner.

Vad är skillnaden mellan Office 365 och Microsoft 365?

Ingen! Microsoft 365 kallades förut för Office 365, så det är bara ett gammalt namn. Läs mer om Microsoft 365 här.

Hur fungerar nöjd kund-garanti?

För oss är det viktigt att du som kund känner dig nöjd. Vi gör vårt yttersta för dig och din verksamhet. Om något inte fungerar som avtalat eller att du känner att något klämmer, kontakta oss så vi kan hjälpa dig. Vi garanterar att vi hjälper dig tills du är nöjd och glad! 😊

Hur kommer min verksamhet igång med att jobba hemifrån?

Idag är det lätt att få din personal mer flexibel i sitt arbete. Vi kan förse er med verktyg för att komma igång med distansarbete, där personalen har tillgång till alla filer, mail och kommunikation som om de vore på kontoret. Vi visar gärna hur de fungerar!

  Kontakta direkt

  Ställ din fråga här så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Tack!

  Vi återkommer till dig inom kort.

  Hälsningar

  Team Rely IT