2008 – Kommer du ihåg vad som hände?

Året 2008 var fyllt av minnesvärda ögonblick som har lämnat avtryck i historien och påverkar oss än idag. Här är några av de mest betydelsefulla händelserna:

📱 iPhone till Sverige: Efter att ha presenterats 2007 gjorde iPhone äntligen sin entré på den svenska scenen 2008. Med sitt eleganta och innovativa gränssnitt definierade iPhone hur smartphones skulle fungera.

🚗 Tesla börjar säljas: Teslas första elbil, Roadster, började säljas och revolutionerade elbilsindustrin med sina litiumjonbatterier och imponerande räckvidd.

💸 Global finanskris: 2008 präglades av kulmen för den globala finanskrisen. Banker kollapsade, aktiemarknader sjönk och arbetslösheten ökade, vilket skapade en ekonomisk oro som påverkade världen under lång tid.

🇺🇸 Obamas historiska seger: Barack Obamas seger i presidentvalet präglade året och hans budskap om förändring inspirerade människor världen över.

🏃🏾‍♂️ Usain Bolts OS-triumfer: Under sommarens OS skapade Usain Bolt sensation genom att ta hem guld och sätta världsrekord både på 100 och 200 meter.

🧍‍♂️👭🧍‍♂️ ABBA återförenas: Den ikoniska gruppen återförenades för första gången på 22 år i samband med Mamma Mias svenska premiär.

🎶 Spotify: Även om Spotify inte var nytt för 2008 var det detta år tjänsten blev tillgänglig för allmänheten. Det markerade början på en revolution inom musikströmning och förändrade sättet vi lyssnar på musik.

🌟 Rely IT ser dagens ljus: Med en vision om att leverera innovativa IT-tjänster och produkter för att förenkla kundernas vardag grundades Rely IT. Året markerar starten på vår resa mot att leverera värdeskapande lösningar på ett nytänkande sätt. Sedan dess har vi med vår outtröttliga strävan vara en pålitlig partner till våra kunder fortsatt att leverera kvalitetslösningar med stort engagemang.

Fler artiklar

Vår medarbetare, Markus Hölzer

Låt oss presentera vår medarbetare, Markus Hölzer. Markus är en skicklig IT-utvecklare ...
Rely-IT-hjärtstartare

Rely IT har en hjärtstartare! ❤️

Vi kan stolt meddela att vi har tagit ytterligare ett steg mot en säker arbetsplats. Vi ha...
Rely-IT-Campus-Roslagen

🌟Rely IT fortsätter ta hand om Campus Roslagens IT-drift!🌟

Vi är glada över att meddela att vi åter igen har vunnit upphandlingen för Campus Rosla...
LIA-pa-Rely-web

LIA-praktik på Rely IT?

LIA, lärande i arbete, utgör en fantastisk möjlighet för studenter att förvärva prakt...

  Kontakta direkt

  Ställ din fråga här så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Tack!

  Vi återkommer till dig inom kort.

  Hälsningar

  Team Rely IT