serverdrift

Serverdrift

Serverdriften är lite som hjärtat för en verksamhet, det måste hela tiden vara igång och fungera för att verksamheten ska fungera. Vi har lång erfarenhet av serverdrift och hjälper dig gärna.

Serverdrift är avgörande för att en verksamhet ska fungera smidigt och effektivt. En server som inte fungerar kan orsaka avbrott i företagets verksamhet, vilket kan leda till förlorade intäkter och minskad produktivitet. Därför är det viktigt att ha en pålitlig och erfaren partner som kan hantera serverdriften åt dig. Med aktiv övervakning och certifierade processer ser vi till att dina system alltid levererar på den nivå som din verksamhet kräver.

Vi på företaget har lång erfarenhet av serverdrift och är redo att hjälpa dig. Vårt erbjudande inom drifttjänster tillgodoser ditt behov av säker drift för alla dina system. Vi har stor erfarenhet och driftar allt från äldre och ofta kundunika system, till Active Directory med kringtjänster och toppmoderna komplexa hybridlösningar. Vi kan säkerställa att dina servrar alltid är igång och fungerar på ett optimalt sätt, så att du kan fokusera på din verksamhet och maximera dina resultat. Oavsett om det handlar om installation, underhåll, övervakning eller reparation, är vårt team av experter redo att hjälpa dig när du behöver det som mest. Så varför inte lita på oss för att hålla hjärtat i din verksamhet igång och fungerande, så att du kan fortsätta att växa och utvecklas?

The Rely way

 • Tillgänglighet och säkerhet Aktiv bemanning 24/7/365 och certifierade processer säkerställer att dina system är uppdaterade, säkra och alltid levererar på den nivå som din verksamhet kräver.
 • Säker drift för alla system Säker drift för din IT-miljö, oavsett om den består av äldre kundunika system eller är en modern hybridlösning.
 • En proaktiv partner Våra kund dedikerade team och erfarna experter ser till att du alltid har den bästa lösningen för din verksamhet, idag och imorgon.
serverdrift

Vi arbetar med:

 • Managed Windows Server Drift, övervakning och underhåll av din Windows-baserade servermiljö.
 • Managed Linux Server Drift, övervakning och underhåll av din Linux-baserade servermiljö.
 • Managed SQL Server Drift, övervakning och underhåll av din SQL-baserade databasmiljö.
 • Managed Active Directory Drift, övervakning och underhåll av din centrala katalog- och åtkomsttjänst.
 • Managed Virtual Desktop Drift, övervakning och underhåll av din virtuella plattform för fjärrskrivbord.
 • Managed Application M3 Drift, övervakning och underhåll av din M3-servermiljö.

  Kontakta direkt

  Ställ din fråga här så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Tack!

  Vi återkommer till dig inom kort.

  Hälsningar

  Team Rely IT