backup

Säkerhetskopiering är ett måste!

Vad händer om olyckan är framme och du inte har backup? Hua, det är något vi knappast vågar tänka på. Det kan bli oerhört dyrt att återskapa förlorat data – om det ens går, för att inte tala om all tid som går till spillo.

Därför bör du se till att ta backup/säkerhetskopiering på all ovärderlig företagsdata! Vi kan hjälpa dig hitta den perfekta lösningen för dig.

Vår backup-tjänst innefattar:

Övervakning

Vi kan övervaka allt ifrån e-postkonton till filserver eller affärssystem. Let us know!

Teståterläsning

Vi kan återläsa din backup på flera olika sätt såsom enstaka filer, återställa till en virtuell hårddisk eller återställa hela servern till ny hårdvara eller virtuell maskin – Bare metal restore.

Backuplagring

Backup tas på hela din server (i förekommande fall) så att om det värsta skulle inträffa så snabbas återställningsprocessen upp avsevärt!

Vi åtar oss ta backup på:

 • Lokala servrar/klienter
 • Windows/Mac/Linux
 • Azure/Microsoft365/Onedrive mfl
 • Virtuella maskiner
 • Databaser
 • Mailserver

Tips!

Se till att du har backupen på en annan fysisk plats än där du har din fysiska server i händelse av brand, stöld, virus eller ransomwareattack.

Det är viktigt att platserna är nätverksmässigt åtskilda då det vid krypteringsvirus ofta händer att backuplagringen drabbas.

Vi kan se till att en aktuell kopia av din server finns hos oss så att du snabbt kan komma igång igen om det värsta skulle hända.

  Kontakta direkt

  Ställ din fråga här så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Tack!

  Vi återkommer till dig inom kort.

  Hälsningar

  Team Rely IT