Business Intelligence

Verktyg för lönsammare affärer

Business Intelligence (BI) hjälper dig se det du vanligtvis inte ser.
Analyser, trender, forecasting – verktyg för lönsammare affärer!

Vårt erbjudande

Vi erbjuder branschens ledande verktyg för visualisering, utforskning, analys och rapportering. Och tack vare vårt speciella arbetssätt, ”Relymetoden”, ser vi till att du på ett smidigt och snabbt sätt får de redskap du behöver – såväl inom Business Intelligence, Information Management, Analytics som High-Performance Analytics. Över 1000 chefer i Sverige använder idag beslutstödsteknik och verktyg för affärsanalys från oss, bland annat inom dagligvaruhandeln, rederibranschen, offentlig förvaltning och näthandeln.

Berätta vilka dina mål och utmaningar är, så tar vi fram förslag till en effektiv lösning.

Silverpartner till SAS Institute

Våra tjänster inom affärsanalys och beslutsstöd bygger på programvaror från olika ledande mjukvaruleverantörer. Till exempel har vi ett nära samarbete med SAS Institute – ett företag som med sina 14 000 anställda är världens största privatägda mjukvarulevarantör och värdsledare på området.

Appar för daglig benchmarking

Bland våra mest populära produkter finns bland annat appar för benchmarking. Användaren kan bland annat mäta sina dagsresultat inom olika enheter och varugrupper med andra jämförbara affärsenheter, exempelvis inom en detaljhandelskedja. På så sätt upptäcks ständigt nya möjligheter till marginal- och omsättningshöjande förändringar som användaren annars aldrig skulle ha sett. Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Låt oss komma igång med BI

SAS Business Intelligence

SAS Business Intelligence ger användaren möjlighet att få kraftfulla insikter relaterade till sin verksamhet. Programvaran hjälper användaren att sömlöst integrera och upptäcka data på egen hand. De övertygande visuella objekten från programvaran gör att användarna snabbt kan förstå vad rapporterna har att säga och vidta nödvändiga åtgärder om något går fel. Programvaran gör det även möjligt för användare att hitta de mätvärden som betyder mest för verksamheten.

 

  Kontakta direkt

  Ställ din fråga här så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Tack!

  Vi återkommer till dig inom kort.

  Hälsningar

  Team Rely IT