Produkter

iBeacons

iBeacons är nästa steg inom den digitala revolutionen. Interaktionen mellan människa och teknik kommer aldrig att bli sig lik.

 

Spårnings-appen

Använd beacons som spårbrickor på din utrustning!

Info-appen

Använd beacons som inropare och informatör gentemot kunder

Erbjudande-appen

Kommunicera erbjudanden direkt med dina kunder!

TioHundras bilapp

Ser till att leasingbilar okulärbesiktigas dagligen och håller på så vis ned reparationskostnader. Appen innehåller även körjournal, felanmälan, kontaktinformation och bilspecifik information.

iBeacon

Den här tekniken handlar om så mycket mer än erbjudanden och skattjakter, företag stärker sin affär med iBeacons. Allt ifrån byggbolag som vill berätta om sina kommande projekt som växer upp ur marken till vårdbolag som vill ha koll på den dyrbara utrustningen. Med beacon-tekniken är det också möjligt att göra automatiska betalningar (här har bland annat Paypal utvecklat en egen spännande lösning), att få personifierad information om förseningar och tidsändringar på tågstationer och flyplatser eller att rikta mobilen mot en konsertplansch ute på stan och köpa biljetterna direkt med ett enkelt klick.
iBeacons är nästa steg inom den digitala revolutionen. Interaktionen mellan människa och teknik kommer aldrig att bli sig lik.
Martin Smedmark

Development, Rely IT

Så fungerar iBeacon
En beacon är en liten trådlös enhet som ständigt sänder radiosignaler, tänk på det som en fyr som avger ljus med jämna mellanrum.
Mobilappar kan lyssna efter signalen och när den påträffas, utlöses en specifik förprogrammerad åtgärd.
Utvecklare inkluderar den unika identifieringen av en beacon i sin kod så deras app känner igen den.
Specialanpassat innehåll visas för mobilanvändaren.

0176-65 52 90

 

Kyrkogatan 11, 761 30 Norrtälje

 

Gillar du det du ser?

Vill du veta mer så ring oss eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan.

6 + 15 =