Erhållna ISO certifieringar

Vi är glada och stolta över att vara vara ISO 14001-certifierade!

Certifieringen av ISO14001 är en del av vårt engagemang för miljömässig hållbarhet och vår strävan att vara en ansvarsfull aktör inom teknikbranschen. Genom tydliga miljömål, en stark miljöpolicy och strategiskt hållbarhetsarbete minskar vi vår miljöpåverkan. Vi strävar efter att minska utsläpp, optimera energianvändning och hantera avfall ansvarsfullt för att minska klimatpåverkan och resursförbrukning.

Vi är övertygade om att genom att integrera hållbarhet i vår verksamhet kan vi göra en positiv inverkan på miljön och skapa värde för våra kunder och samhället. Vi ser fram emot att fortsätta vårt miljöarbete och vara en pålitlig och hållbar partner för alla våra kunder.

Vi arbetar just nu på att få ISO 9001 samt ISO 27001. Vi arbetar för att få certifieringarna klara 2024/2025.

 

 

Miljö referens

vision45
AI-lösning åt färjerederiet

Trafikverket Färjerederiet – Vision 45

För att ge bättre trafikinformation har vi på Rely IT utvecklat flera digitala lösningar åt Färjerederiet. Vi har skapat appen Trafikinfo, där passageraren kan se tidtabeller och undvika långa stopp. Vi har också gjort en ny biljettapp för Ekeröleden som är integrerad med ANPR-kameror och biljettautomater. Med dessa bidrar vi till att Färjerederiet når vision 45.
Läs mer om projektet

  Kontakta direkt

  Ställ din fråga här så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Tack!

  Vi återkommer till dig inom kort.

  Hälsningar

  Team Rely IT