managerad klient

Ready set go!

Med en managerad klient (MK) som tjänst kan du dra nytta av en komplett arbetsplats som är redo att användas direkt efter leverans, oavsett om det handlar om en PC eller en mobil enhet.

Detta innebär att allt arbete som vanligtvis krävs för att sätta upp en arbetsplats – såsom installation av applikationer, konfiguration av inställningar och uppdateringar av programvara – redan har utförts för dig. Detta sparar tid och minskar risken för felaktig konfiguration av arbetsplatser, vilket kan orsaka produktivitetsbortfall och säkerhetsrisker.

MK är effektivt, skalbart och ger dig större kostnadskontroll. Vi följer hela resan från inköp, installation till leverans. En komplett livscykelhantering där du som kund är i fokus. Vi använder oss av Microsoft Intune för att managera klienter.

Vad innebär det?

En managerad klient som tjänst ger fördelar när det gäller skalbarhet och flexibilitet. Du kan enkelt lägga till eller ta bort användare, applikationer och andra resurser, vilket gör det enklare att anpassa arbetsplatserna efter dina behov. Dessutom kan du använda en managerad klient som tjänst för att hantera enheter som används på distans, vilket ger ökad frihet för dina anställda att arbeta var de än befinner sig.

Vi erbjuder en komplett lösning med allt från leverans och livscykelhantering av datorer till central administration av klienter, applikationer, uppdateringar och policys för alla datorer och mobila enheter i din IT-miljö.

En fast månadskostnad per användare och enhet gör att du får full kontroll även på kostnaderna. Tjänsten passar alla storlekar på företag och kan enkelt skalas upp eller ned beroende på dina förändrade behov. 

Varför managerad klient?

 • Effektivitet Enklare, effektivare och säker vardag för dina användare
 • Kostnadskontroll Fast månadskostnad per användare och enhet
 • Skalbart Tjänsten passar alla storlekar på företag och kan enkelt skalas upp eller ned beroende på dina förändrade behov

  Kontakta direkt

  Ställ din fråga här så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Tack!

  Vi återkommer till dig inom kort.

  Hälsningar

  Team Rely IT