Nätverk som tjänst

Nätverk som tjänst

Vi erbjuder Nätverk som tjänst (NaaS) där vi bygger en lösning som passar er verksamhet och behov.

När det gäller att upprätthålla ett stabilt och säkert nätverk är det viktigt att ha rätt teknik och verktyg tillgängliga. Det är här NaaS kommer in i bilden – en lösning som ger dig tillgång till det senaste inom nätverksinfrastruktur utan att du behöver oroa dig för att köpa och underhålla all utrustning själv. Idag använder vi mer än en digital enhet per person och det gäller för nätverket att känna igen just dig och din enhet. Har dessutom det arbete du utför högre prioritet än något annat så gäller det för utrustningen att kunna hantera just dina behov av en säker och snabb förbindelse till just de tjänster som du är betrodd för.  

microsoft 365

Högpresterande nätverk

Med avancerade säkerhetsfunktioner

Med NaaS får du tillgång till högpresterande nätverk som är utformade för att möta dina behov. Du kan skala upp eller ned din nätverkskapacitet efter behov och betala bara för det du använder, vilket innebär att du kan hålla kostnaderna nere och samtidigt få tillgång till de bästa verktygen för ditt företag. NaaS erbjuder också fördelarna med molnbaserade lösningar – det är flexibelt, skalbart och tillgängligt var som helst och när som helst. Du kan ansluta till ditt nätverk från vilken enhet som helst och arbeta från vilken plats som helst utan att behöva oroa dig för infrastrukturen.

Med NaaS kan du också dra nytta av avancerade säkerhetsfunktioner som är integrerade i nätverket. Det innebär att du kan skydda ditt företag mot cyberattacker och dataintrång utan att behöva investera i dyra säkerhetslösningar.

Så här arbetar vi:

 • Förstudie Tillsammans mer er som kund tar vi fram vilka behov som finns och gör en djupanalys av ert nuläge och samlar in information om verksamhetens nutida och framtida behov.
 • Strategi Baserat på förstudien och analysen presenterar vi en lösning utifrån er verksamhets krav och önskemål. Allt för att ni ska slippa tänka på övervakning, managering och säkerhet i era IT-miljöer.
 • Design Allt paketeras på ett snyggt sätt!


 • Implementation Genom gedigen erfarenhet och beprövande tjänster får vi en effektiv implementation och därigenom en låg risk vid installationer och driftsättningar.
 • Övervakning och Proaktivitet Vi arbetar proaktivt med underhåll och övervakning av ert nätverk vilket medför en säker IT-lösning med hög tillgänglighet. Vi tar fram rapporter och statistik som används för kommande beslut för eventuella förändringar.
 • Support Vi finns här för dig.

  Kontakta direkt

  Ställ din fråga här så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Tack!

  Vi återkommer till dig inom kort.

  Hälsningar

  Team Rely IT