Nätverk som tjänst

Nätverk som tjänst

Vi erbjuder Nätverk som tjänst (NaaS) där vi bygger en lösning som passar er verksamhet och behov.

Ert nätverk är den verkliga grunden till en säker och stabil driftsmiljö. Nätverkets betydelse ökar hela tiden och anses idag vara en kritisk basfunktion för alla verksamheter och organisationer. Kraven på tillgänglighet, prestanda och säkerhet ökar hela tiden från både användare och verksamhet.  

Idag använder vi mer än en digital enhet per person och det gäller för nätverket att känna igen just dig och din enhet. Har dessutom det arbete du utför högre prioritet än något annat så gäller det för utrustningen att kunna hantera just dina behov av en säker och snabb förbindelse till just de tjänster som du är betrodd för.  

Så här arbetar vi:

 • Förstudie Tillsammans mer er som kund tar vi fram vilka behov som finns och gör en djupanalys av ert nuläge och samlar in information om verksamhetens nutida och framtida behov.
 • Strategi Baserat på förstudien och analysen presenterar vi en lösning utifrån er verksamhets krav och önskemål. Allt för att ni ska slippa tänka på övervakning, managering och säkerhet i era IT-miljöer.
 • Design Allt paketeras på ett snyggt sätt!


 • Implementation Genom gedigen erfarenhet och beprövande tjänster får vi en effektiv implementation och därigenom en låg risk vid installationer och driftsättningar.
 • Övervakning och Proaktivitet Vi arbetar proaktivt med underhåll och övervakning av ert nätverk vilket medför en säker IT-lösning med hög tillgänglighet. Vi tar fram rapporter och statistik som används för kommande beslut för eventuella förändringar.
 • Support Vi finns här för dig.

  Kontakta direkt

  Ställ din fråga här så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Tack!

  Vi återkommer till dig inom kort.

  Hälsningar

  Team Rely IT