Effektivt bokningssystem till Lindskrog långtidsparkering

Lindskrog långtidsparkering har sedan 2023 nya ägare som satsat ordentligt med omfattande renoveringar, varumärkesstrategi, ny profil samt flertalet nya digitala system. Med endast 4 minuter från terminalerna är Lindskrog en av de mest uppskattade parkeringsplatserna för Arlandas resenärer, som årligen uppgår till ca 20 miljoner passagerare. Lindskrog erbjuder personlig service med privat skjuts till och från terminalerna. Din bil är tryggt parkerad på stängslad, övervakad och dygnet runt bemannad parkeringsplats. Det finns också möjlighet att boka både garageplats, biltvätt, laddstolpar och annan service.
Quote icon

Med över två decennier av samarbete kan jag med övertygelse säga att Rely IT är den mest proaktiva och engagerade IT-partnern jag någonsin haft nöjet att arbeta med.
Deras dedikation till att leverera lösningar som känns som ens egen IT-avdelning är enastående. Lindskrog har haft förmånen att samarbeta med Rely IT i över 20 år, och deras senaste insats med att implementera vårt nya parkeringssystem har verkligen revolutionerat vår verksamhet. Det har inte bara förenklat processerna för vår personal utan också förbättrat upplevelsen för våra kunder. Jag rekommenderar starkt Rely IT till alla som söker en pålitlig och kompetent partner för att bygga system eller som behöver en pålitlig IT-partner för framtida projekt.

Quote icon
Lindskrog

Vi på Rely IT är väldigt glada och stolta över förtroendet att få bygga nytt parkeringssystem till Lindskrog. Uppdraget har bland annat bestått av att skapa ett helt unikt och kundanpassat system, med väldigt många funktioner och integrationer.
Tex med koppling till hemsida, betallösningar, flight-information och fastighetsrelaterade enheter. Lindskrog har nu ett system som genererar effektiv hantering av hela bokningsprocessen, med fullständiga rapportverktyg för statistik och prognoser mm. Det har varit ett väldigt roligt och spännande projekt under hela processen.

    Kontakta direkt

    Ställ din fråga här så kontaktar vi dig så snart vi kan.

    Tack!

    Vi återkommer till dig inom kort.

    Hälsningar

    Team Rely IT