Låt oss presentera: My Bookings

Vi är glada att presentera My Bookings, Rely IT:s verktyg för effektiv möteshantering. Ett verktyg som kommer att revolutionera din arbetsdag! My Bookings är utformat för att anpassa sig efter användaren och kapar tid genom att göra det enkelt och snabbt att hitta tid, plats och tjänst. Det är också möjligt att "branda" systemet i bolagets grafiska identitet. Och viktigast av allt - GDPR är prioriterat, all data finns på servrar i Sverige!

Bankvärlden har redan sett fördelarna med My Bookings och i samarbete med Sparbankerna har systemet anpassats utifrån deras behov, både vad gäller utseende, innehåll och säkerhet.

Här är vad Johan Björling, SPOC Privatenheten på Roslagens Sparbank, har att säga om My Bookings: ”För mig som gillar data och uppföljning så har vi gått från magkänsla och gissning till fakta. Det har hjälpt oss att förstå vad kunderna efterfrågar för typ av möten samt gett oss bättre möjlighet att sätta tydligare förväntningar på rådgivarna. Förutom möjligheten för kunderna att boka ett möte helt på egen hand så har det blivit betydligt enklare för de kollegor i telefon som bokar de allra flesta mötena. Från 10–15 minuter per bokning till 1–2 minuter. Man får hjälp att hitta den första lediga tiden och behöver inte hålla koll på vilket kontor som rådgivarna arbetar på för dagen.”

Kontakta oss för att ta reda på hur My Bookings kan ta ditt företags möteshantering till nästa nivå. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Fler artiklar

epost

Skydda din e-post med SEFOS!

Behöver din organisation skicka känslig information digitalt? Med SEFOS kan du enkelt och...
copilot

Har du hört talas om Copilot?

Om inte, läs mer här! Microsoft 365 Copilot är din nya AI-assistent för att arbeta smar...
Cyberhot_Rely_IT_TV4_3

Cyberhot

Med en ökande frekvens och intensitet utgör cyberhoten och angreppen en större utmaning ...
Rely IT IT-säkerhet

Cybersäkerhetshot och IT-attacker

Vi genomgår en period av allvarliga och riktade attacker mot svenska företag. I IT-värld...

  Kontakta direkt

  Ställ din fråga här så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Tack!

  Vi återkommer till dig inom kort.

  Hälsningar

  Team Rely IT